Havepejs med grill

Udendørs pejs i støbejern

Find en lækker udendørs pejs i støbejern fra Girse Design

En af vores favorit pejse til at forlænge de danske sommeraftener er en udendørs pejs i støbejern. Pejsen skaber varme og hygge og er med til at forlænge de sene aftentimer, så hele familien kan samles om den udendørs pejs i støbejern på tværs af aldre og interesser – alle elsker en god varme fra en udendørs pejs i støbejern! Læs mere om vores virksomhed her.

Girse Design fører en stort udvalg af udendørs pejse i støbejern, og der venter dig en masse dejlige oplevelser med en udendørs pejs i støbejern fra Girse Design.

Udendørs pejs i støbejern samt tilbehør

Hos Girse Design er høj kvalitet og eksklusivt design vigtigt i forbindelse med pejse. Det er tysk håndværk, og ​alle ovne og udendørs pejse i støbejern er håndlavede og fremstillet af rustfrit syrefast stål. Derfor kan du godt forvente, at din unikke udendørs pejs i støbejern holder resten af livet.​

Vores sortiment af udendørs pejse i støbejern består herudover af:​

Ekstraudstyr til din udendørs pejs i støbejern

Vi har også en masse ekstraudstyr til pejse som for eksempel en justerbar grillrist, der passer til alle Girse-pejse. Derudover har vi en masse andet lækker udstyr i høj kvalitet. Vi har alt fra en wok og en argentinsk pande til et påsætningsbord og et skorstensrør. Dermed er du klar til din næste grillfest med pejs! Find en forhandler nær dig via dette link. 

Hvorfor købe en udendørs pejs?

Udendørs pejse i støbejern er blevet et vigtigt element i havens og terrassens indretning, da det giver jer mulighed for hyggelig og anderledes madlavning. Udendørs pejse i støbejern er mere “in” end nogensinde før – så hop med på moden! Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets løsninger. så du kan få bålhyggen samtidigt med madlavning over ild. Ved interesse for produkterne kan du finde vores kontaktoplysninger her.

Find din næste udendørs pejs i støbejern her

Støbejern sikrer jer ikke alene et flot finish på jeres pejs, men det sikrer også, at den holder i mange år fremadrettet, da det er et solidt materiale. Derudover gør det også pejsen meget unik i udseende.

Når I skal vælge om pejsen skal stå indenfor eller udenfor, er der mange ting at tage med i overvejelserne. En udendørs pejs er ofte meget praktisk hvis I ikke har plads inde i huset til en pejs, eftersom de kræver en del plads. En indendørs pejs er dog super hyggelig selv på de dage hvor de regner og blæser for meget udenfor. Men når det kommer til de sene sommeraftenener er der intet der kan slå en udendørs pejs i støbejern. Man har jo netop lyst til at kunne sidde ude, når det er sommer, hvilket en udendørs pejs gør muligt.

Hos Girse Design har vi flere forskellige materialer og hermed farver på vores udendørs pejse i støbejern. De har alle hver deres charme, så ligegyldigt hvilken I vælger, vil de pynte godt til haven. I kan selfølgelig vælge at tage højde for hvilket farvetema i ellers kører med møbler og pyntegenstande i haven, så pejsen matcher til disse.